Voorbeschouwing l OWIOS wilt goede serie ook tegen Blauw-Geel ‘55 vasthouden

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag haar eerste thuiswedstrijd na de winterstop. OWIOS speelt op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Blauw-Geel ’55.  De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer B. Kaya.

Nadat de KNVB vorige week door de sneeuwval een algehele afgelasting afkondigde, kan er hopelijk komend weekend wel weer gevoetbald worden. Vorig seizoen brak OWIOS eindelijk de ban tegen Blauw-Geel ’55. Na jaren pakte OWIOS eindelijk punten tegen Blauw-Geel ’55. Uit won OWIOS met 1-0 en in de laatste wedstrijd van de competitie won OWIOS thuis met 2-1. Dit seizoen in de uitwedstrijd ging het echter weer faliekant mis. OWIOS verloor in wellicht haar slechtste wedstrijd van dit seizoen met 5-0 van Blauw-Geel ’55.

Blauw-Geel ’55 staat op een enigszins tegenvallende 9e plaats met 17 punten uit 13 wedstrijden. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop werden door Blauw-Geel ’55 allemaal verloren. Men verloor met 4-2 van VSCO ’61, met 2-1 van de Valleivogels en Blauw-Geel ’55 ging de winterstop in met een 7-0 nederlaag tegen Woudenberg. In de laatste wedstrijden werden enkele sterkhouders gemist. De winterstop heeft Blauw-Geel ’55 goed gedaan en in de eerste wedstrijd na de winterstop werd Lunteren gedecideerd aan de kant geschoven met 2-0.

 

OWIOS heeft de opgaande lijn te pakken en heeft weer aansluiting met de brede middenmoot. Voor de winterstop was OWIOS bezig aan een goede serie van 7 punten uit 3 wedstrijden. Maar in de laatste wedstrijd voor de winterstop gaf OWIOS in de slotminuten een voorsprong uit handen en verloor met 3-2 van Lunteren. Na de winterstop had OWIOS gelijk de derby tegen Elburger SC. Na eerst op achterstand gekomen te zijn, won OWIOS zeer overtuigend met 4-2.

 

De winnaar van deze wedstrijd zal goede zaken doen voor de ranglijst en zich stevig in de middenmoot vestigen en heeft even afstand genomen van de onderste regionen. OWIOS zal zich willen revancheren voor de nederlaag in Ede en bij winst zal OWIOS voorbij Blauw-Geel ’55 gaan op de ranglijst.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA