Koploper TEC loopt zich stuk op reuzendoder Oss’20 (FOTOREEKS)

TIEL | O.S.S.’20 is dit seizoen een reuzendoder. Eerder dit seizoen werd bijvoorbeeld de toenmalige koploper Jong FC Volendam met 5-1 verslagen, vandaag kreeg lijstaanvoerder TEC een pak slaag. De 1-6 winst van de Ossenaren was volgens aanvoerder Tony de Groot absoluut niet geflatteerd.


Door: Kliknieuws

Vanaf de eerste minuut hoog druk zetten en vol de duels ingaan. Dat was het doel van O.S.S.’20 op bezoek in Tiel. Het strijdplan was succesvol. Al na twee minuten opende Joep van de Rande de score uit een corner: 0-1. Na een half uur was het Tony de Groot met de 0-2 en voor rust maakte Rob van Sonsbeek vanaf elf meter geen fout: 0-3. Hij werd zelf neergelegd in het zestienmetergebied en nam bij de penalty de verantwoordelijkheid. Voor de overtreding kreeg TEC-verdediger Michiel Zeller een rode kaart. De Groot: “Qua balbezit ging het gelijk op, maar TEC had qua kansen echt niets te vertellen. Wij waren veel gevaarlijker en lieten ook nog eens grote kansen liggen.”

In de rust spraken de spelers van O.S.S.’20 af om ondanks de ruime voorsprong alert te blijven. Toch sloeg TEC al snel in de tweede helft toe door Serhat Koc. “TEC ging alles of niets spelen en er ontstond een hoop ruimte voor ons. Na de 1-4 van Tom Pijnenburg was het vervolgens gespeeld en gingen de koppies van TEC hangen. Via René Geerts en Rob van Sonsbeek eindigde het duel in 1-6. “Maar als het 1-10 was geworden, was dat zeker terecht geweest. We speelden vandaag een hele goede wedstrijd.”

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA