Trainerscarrousel ll : Hennie in ’t Hof, Pierre van den Berg, Johan Scholten, Gerard van Zwam gaan hun club verlaten na dit seizoen

Arnhem – De trainerscarrousel voor komende seizoen nu duidelijk in gang gezet. Veel clubs gaan van oefenmeester veranderen, andere clubs verlengen weer het contract van hun trainer.  Het is de periode dat deze najaar /winter wederom trainerscarrousel op gang komt. Wederom zijn aantal opmerkelijke beslissingen genomen. Het Gelderse Voetbal zet deze mutaties voor jou op een rij.
 

  • VVOG heeft bekend gemaakt aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen van trainer Hennie in ’t Hof. De trainer was vanaf maart 2018 werkzaam bij de Harderwijkse Derde Divisionist.
  • Derdeklasser Arnhemse Boys en trainer Pierre van den Berg gaan na dit seizoen uit elkaar. De oefenmeester is bezig aan zijn derde seizoen in Arnhem en heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in de buurt van zijn nieuwe woonplaats Apeldoorn.
  • René Knuiman wordt de opvolger van Johan Scholten bij de Huissense vierdeklasser Jonge Kracht. Knuiman voetbalde in het verleden voor Jonge Kracht en is nu bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij tweedeklasser Warnsveldse Boys.
  • William Gorissen heeft zijn contract bij De Paasberg met een seizoen verlengd. Gorissen is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Arnhemse vijfdeklasser.
  • Koen Renswoude wordt volgend seizoen de nieuwe  trainer van vierdeklasser SCP. Bij de zondagclub uit Puiflijk wordt de jonge trainer de opvolger van Gerard van Zwam. Dit seizoen is Renswoude actief als assistent-trainer bij Juliana’31.
  • DFS Trainer Scott Calderwood stopt per direct als Assistent trainer bij FC Dordrecht
  • Dik Peters van Ton naar eersteklasser WAVV als opvolger van Ronald Lieftink die naar Otterlo vertrekt
  • Ronald Lieftink wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van Otterlo. Daarmee keert de Edenaar terug naar de club, waarmee hij een kleine twee jaar geleden kampioen werd in de vierde klasse.

©Door onze redactie