Voorbeschouwing l ADO’20 ontvangt koploper TEC in de topper

Zondag gaan we van start met de tweede en beslissende helft van het seizoen. In Heemskerk wacht TEC  een ware krachttoer. De huidige nummer 4 van de ranglijst ADO’20 verloor nog geen enkele wedstrijd op eigen bodem en mag zonder meer gezien worden als directe concurrent in strijd om de prijzen.

Met een grotendeels fitte selectie zal het voor de technische staf van TEC wel flink puzzelen worden om te bepalen welke elf spelers aan de wedstrijd gaan beginnen. Inmiddels heeft de KNVB Nick Hak vrijgegeven en maakt hij mogelijk zondag al deel uit van de wedstrijdselectie.

Wil je weten of TEC goed van start gaat in competitieverband na de winterstop, kom dan naar sportpark De Vlotter in Heemskerk en steun onze “Oranje-mannen” naar een positief resultaat.

Tekst: SV TEC