TEC betreed op imponerende wijze het nieuwe jaar in zowel op als buiten het veld

Zaterdag 5 januari is door TEC op positieve wijze  het jaar 2019 afgetrapt. Om 13:00 uur begon de middag op De Lok met een oefenwedstrijd van TEC tegen Tweede Divisionist De Treffers uit Groesbeek.


In de eerste helft liep het nog stroef bij TEC en werd met een 0-3 tussenstand de kleedkamer opgezocht. Na rust de rust een heel ander spelbeeld met een verfrissend spelend TEC dat in de tweede 45 minuten op imponerende wijze de 0-3 achterstand wist om te buigen in een 5-3 overwinning.

Nieuwjaarsreceptie TEC 2019

Hierna was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie, de uitgenodigde jubilarissen werden eerst ontvangen in de bestuurskamer met een kopje koffie.

Om 16:00 uur liepen de jubilarissen richting kantine/clubhuis waar voor hen de rode loper was uitgerold. Als extra ludieke verrassing vormden de spelers van het 1e elftal samen met leden en supporters luid juichend en applaudisserend een erehaag voor de jubilarissen.

Terugblikken op 2018

In een vol en gezellig clubhuis werden vele handen geschut en werden de beste wensen voor 2019 uitgewisseld.

Na de opening met een korte terugblik op het jaar 2018. 2018, het jaar van de degradatie, maar ook het jaar met veel positieve gebeurtenissen. Zoals verschillende kampioenschappen, het grote internationale Europlus-toernooi, het Ben de Gooijer G-voetbaltoernooi, het EB Rivierenlandtoernooi, aanstelling nieuw bestuur, vorming van de jeugdcommissie en sponsorcommissie, de groeiende en steeds sterker wordende jeugdafdeling, het sinterklaasfeest en het megaspektakel Halloween bij TEC en het sponsor event met John van Zweden.

Vooruitkijken naar 2019

De perspectieven voor 2019 zien er hoopvol uit, spelers en technische staf doen er alles aan om TEC weer terug te brengen in Tweede Divisie. De jeugdteams presteren goed tot zeer goed. En verder zullen er ook het komende jaar weer de nodige toernooien en evenement plaats gaan vinden op De Lok bij TEC.

Na een minuut stilte voor de leden en supporters die ons in 2018 ontvielen werd overgegaan tot de huldiging van de jubilarissen.

Jubilarissen in het zonnetje

Begonnen werd met 3 leden die inmiddels 15 jaar lid zijn. Namelijk Henri Schiltmans, Cora van Tricht en Alie Zaaier. De groep jubilarissen welke al 20 jaar verbonden zijn aan TEC was aanmerkelijk groter. Naast Daniël Schuurman en Johan Schiltmans waren de G-Voetballers van TEC sterk vertegenwoordigd met Peter van de Wal, Marc Rötgers, Robert Hofdom en Patrick van Lint. In de categorie 25 jaar lid stonden Gerard de Goeij en Roland Spee op de erelijst.

Na een korte onderbreking waren de leden met een 40-jarige staat van dienst middelpunt van de belangstelling. Jan Willem Verhaaf, Danny en Ronny Versteeg namen vol trots hun speldje met bloemen in ontvangst. Cor van Tricht deed er een behoorlijke schep bovenop. Met zijn 60-jarige lidmaatschap is hij al vanaf zijn geboorte lid van TEC en dan mag je best een echte TEC’er genoemd worden.

Dit zelfde geldt ook de man die vele uren op het TEC terrein te vinden is: Gerrit Gerritsen. Gerrit is eveneens 60 jaar lid.

De volgende jubilarissen zijn maar liefst 70 jaar zeer betrokken bij TEC. Zoals oud-bestuurder Leo de Blank en voetballegende Henk van Tricht. Laatst genoemde is nog altijd actief betrokken bij TEC. De huldigingen werden afsloten met het in het zonnetje zetten van Gerrit van Lienden. Gerrit van Lienden, oud-bestuurder, is al 75 jaar lid van onze vereniging!

Door: TEC Tiel

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA