WNC gaat met derbyzege in wintervakantie (FOTOREEKS)

WAARDENBURG – Zaterdag 15 december stond de streekderby tussen twee laag geplaatste ploegen uit de 1e klasse C op het programma. WNC ging dan op bezoek bij de huidige nummer 14 uit de ranglijst, het altijd lastige GJS uit (Dalem) Gorinchem. Eindstand 1-3.

Na elf gespeelde wedstrijden staat GJS met 2 punten op de laatste plaats in de stand van de éérste klasse C. Hierdoor bevindt het zich nu bijna halverwege het seizoen op de enige directe degradatieplaats met vijf punten achterstand op de nummer 13 uit de stand Geinoord Nieuwegein. Er stond dus veel belangen op het spel zaterdag voor GJS, er zal gewonnen moeten worden van WNC om het gat met de concurrentie niet nog groter te laten worden en eventueel met een beter gevoel de winterstop in te gaan. GJS heeft zaterdag in ieder geval het thuis-voordeel mee, waar ze thuis de tot nu toe enige punten behaald hebben door gelijk te spelen tegen VVGZ en GRC-14. Het werd 1-3 voor de ploeg van Cor Prein.

Foto: Joost van Mourik

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM