Trainer Maarten Kerkhof vertrekt aan het eind van het seizoen bij Otterlo

Aan het eind van het seizoen zal trainer Maarten Kerkhof vertrekken bij derdeklasser Otterlo. Bij de zaterdagclub uit Otterlo is Kerkhof aan zijn tweede seizoen bezig, eerder was hij zes seizoenen hoofdtrainer van Redichem. Ondanks een prettige samenwerking acht het bestuur van Otterlo het verstandiger om volgend seizoen met een nieuwe trainer verder te gaan.

Bij Otterlo is Kerkhof de opvolger van Ronald Lieftink die in 2017 bij Otterlo vertrok met het kampioenschap van de 4e klasse B. In zijn eerste seizoen in Otterlo eindigde Maarten Kerkhof met zijn elftal op de elfde positie in de 3e klasse B. Momenteel staat Otterlo negende in dezelfde klasse, wel won Otterlo de laatste twee duels erg knap van de promotiekandidaten Batavia’90 (0-1) en Sportclub Teuge (2-1).

 

©Door onze redactie