WNC doet goede zaken door sterke Montfoort te verslaan (Fotoreeks)

WNC  Waardenburg heeft zaterdag 1 december Montfoort op het Sportpark De Korte Woerden met 2-1 verslagen.

 

WAARDENBURG -Zaterdag 1 december stond de wedstrijd tegen het altijd sterke Montfoort op het programma, na negen wedstrijden de huidige nummer vier in de stand van de eerste klasse C. Deze tegenstander wordt door velen ook gezien als een kampioenskandidaat dit seizoen, samen met Sportlust’46 en Sliedrecht. Dit is mede te danken aan de goede prestaties in de voorgaande seizoenen waarbij Montfoort altijd deelnam aan de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Dus stond  er weer een zware middag te wachten voor WNC dat graag weer eens wat punten thuis in eigen huis zouden willen behalen. Vorig seizoen 2017-2018 eindigde WNC in de eindstand nog net boven Montfoort, en speelden beide teams aan het einde van het seizoen nog voor promotie in de nacompetitie. Vorig seizoen werd het onderlinge duel in Waardenburg 2-4 voor de bezoekers en won WNC de uitwedstrijd in Montfoort met 1-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

©Door  Joost van Mourik

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA