Persoonlijke fouten worden Arnhemia fataal tegen SC Westervoort

Tevens wordt vanaf de bank iedere beslissing van de scheidsrechter met afkeuring begroet. Westervoort komt in de 55e minuut op gelijke hoogte, waarbij een duidelijk verdedigende fout de grondslag is. Eenzelfde situatie doet zich enige tijd later opnieuw voor en opeens staan we met 1-2 achter. Eindstand 1-4.

 Tot dat moment hadden we nauwelijks wat weggegeven en ineens liepen we achter de feiten aan. Dan zit het ook tegen als, de verder prima acterende scheidsrechter, tot tweemaal toe een handsbal binnen de beruchte lijnen van Westervoort niet zag dan wel wegwuifde als niet opzettelijk. Trainer Keizer brengt vers bloed in met Maikel Peters, Mustafa Yildiz en Mounir Amezrine.

De ploeg gaat op zoek naar de gelijkmaker en er deden zich zeker meerdere mogelijkheden voor, maar helaas voor Arnhemia komen we niet tot scoren. Als even later de gasten met een magistraal doelpunt de 1-3 binnenschieten lijkt het feit definitief beslecht. Ver in blessuretijd valt ook nog de 1-4 en daarmee valt de nederlaag echt te te hoog uit. Arnhemia speelde grote delen van de wedstrijd eigenlijk best goed, maar was, zeker in de tweede helft, niet scherp in de afwerking en het is spijtig te moeten.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA