VVO sleept gelijkspel uit het vuur bij MASV (FOTOREEKS)

Ons eerste sleepte zondag bij MASV een punt uit het vuur: 2-2. Een goed resultaat tegen een ploeg die toch tot de favorieten voor de titel mag worden gerekend.

Berni van Vloten zette VVO met een prachtige lob op voorsprong, maar bij rust leidde MASV: 2-1. De gelijkmaker in de tweede helft kwam van de voet van Selim Guzelyurt. VVO 1 speelt nog drie keer voor de winterstop. Aanstaande zondag 2 december thuis tegen Ruurlo, zondag 9 december uit tegen MvR en op zondag 16 december thuis tegen OBW. VVO 2 won zondag op het nippertje bij Arnhemia: 2-3. Omdat concurrent Eldenia gelijkspeelde gaat VVO nu weer alleen aan de leiding.

Tekst: VVO

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA