Oskar van Logtestijn poort Sparta Nijkerk naar driepunter tegen Buitenpost (FOTOREEKS)

Uiteindelijk pakte Sparta Nijkerk in de slotfase verdiend de overwinning op vv Buitenpost, maar dat ging deze middag niet zomaar even gemakkelijk. In de eerste helft domineerde Sparta Nijkerk en kreeg diverse mogelijkheden te scoren. Eindstand 1-0.

Zelfs een terecht toegekende strafschop in de zeventiende minuut was niet besteed aan de Nijkerkers. Oskar van Logtestijn schoot de bal hopeloos naast de doelpaal rechts van van de Friese keeper Kevin van der Meulen. In de tweede helft probeerde Sparta Nijkerk de bal nog steeds in het doel te krijgen, maar in de tegenstoot kwam Buitenpost tot twee keer toe in de gelegenheid om op voorsprong te komen. Rolf Dijk schoot in vrijstaande positie de bal op de buitenkant van de paal en enkele minuten later schoot hij weer vanuit vrijstaande positie de bal over het doel.
Twee minuten voor het einde wist Van Logtestijn toch de bevrijdende treffer te maken voor de thuisclub door de bal precies door de benen van de voortreffelijke doelman van de Friezen in het doel te werken.

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Fotograaf:  Marjet van Ruitenbeek

Text: Sparta Nijkerk