NEC en Belvilla gaan gezinnen vakantie van hun leven bezorgen

Nijmegen – Onbezorgd genieten, met de daarbij behorende luxe, een week lang, in een viersterren villa op Landgoed De Scheleberg in Lunteren. Dat is wat N.E.C. Maatschappelijk en Belvilla elf families gaan aanbieden in de meivakantie van 2019, samen met Topparken. Nadat beide partijen in oktober een bijzondere samenwerking aankondigden, treden zij nu naar buiten met de N.E.C. Topweek.

Vanaf vandaag is het voor inwoners uit het Rijk van Nijmegen mogelijk om een familie aan te dragen die volgens hen de N.E.C. Topweek verdient. Families die om welke reden dan ook lang niet op vakantie zijn geweest, die het vanwege tegenslag echt verdienen om lekker in de watten te worden gelegd of die wellicht nog één keer samen op vakantie kunnen, kunnen aangedragen worden via de website van N.E.C.

Wat houdt de N.E.C. Topweek precies in?

– Een week lang vakantie in een viersterren villa (8 pers) op Landgoed De Scheleberg te Lunteren, het mooiste vakantiepark op De Veluwe van TopParken;
– Transport vanaf De Goffert naar het TopPark en terug;
– Iedere dag van de Topweek een volledig verzorgd ontbijt, geleverd aan de deur van het huisje!
– Een heerlijk diner op het park, op een avond;
– N.E.C. spelers en stafleden brengen een bezoek aan het park tijdens de topweek en verzorgen daar een voetbalclinic voor zowel jong als oud;
– Een bezoek aan Ouwehands Dierenpark;
– En een volledig verzorgd bezoek aan de wedstrijd N.E.C. – FC Twente!

De periode waarin families opgegeven kunnen worden loopt van 8 november tot en met 21 november. Hierna zal een speciale commissie, waarin onder andere Wilco van Schaik, een ervaringsdeskundige uit het maatschappelijk werkveld en aanvoerder Rens van Eijden plaats zullen nemen, zich buigen over alle aanvragen en elf families selecteren die de N.E.C. Topweek aangeboden krijgen.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA