Silvolde trek wederom aan het kortste eind in het duel tegen SDO (VIDEO)

Silvolde stond vandaag voor de zware taak om de smadelijke nederlaag van vorige week tegen AWC uit te poetsen en kreeg daarvoor SDO uit Bussum op bezoek. Deze ploeg presteert erg goed dit seizoen en het zou dus zeker geen gemakkelijke taak worden voor de ploeg van Dennis van Beukering. Belangrijke item voor vandaag zou zijn het sluiten van de verdediging want de tegendoelpunten vallen wel erg gemakkelijk dit seizoen. EINDSTAND 3-4.

Het eerste deel van de wedstrijd kenmerkte zich vooral door veel aftasten zonder dat een van beide teams enigszins gevaarlijk voor het doel van de tegenstander verscheen. In de 22ste minuut echter kreeg Silvolde een uitstekende kans om op voorsprong te komen. Op advies van de assistent gaf de scheidsrechter Silvolde een strafschop nadat Rick Bouwmeister in het strafschopgebied door zijn tegenstander gevloerd werd. Roy Bouwman liet zich deze kans niet ontnemen en scoorde vanaf de 11-meter 1-0. Met deze steun in de rug zou het toch moeten gaan lukken vandaag. Kort daarna moest aanvoerder Jaël Krosse geblesseerd afhaken en werd Wouter Ebbers zijn vervanger. In de 34ste minuut leek SDO op gelijke hoogte te komen toen Joost Heerschop te snel was voor Mike van Aken en zijn voorzet door Jesse van Huisstede van dichtbij kon worden ingekopt. Met een formidabele redding op de lijn maakte Marco Olthuis deze aanval onschadelijk. Toch kwam SDO beter in het spel en in de 36ste minuut was het Theo Visser die Marco Olthuis van afstand testte. LEES VERDER

 

IMG_0064
IMG_0045

 

 

IMG_0077

Door deze nederlaag zakte Silvolde naar de 13de plaats en zal het volgende week in Gendt tegen De Bataven eindelijk weer eens punten moeten gaan pakken zodat ze niet verder afglijden.


Opstelling Silvolde: Marco Olthuis; Alexander Tempels; Gijs Hakvoort; Pim Olthuis; Mike van Aken; Jaël Krosse (Wouter Ebbers 26′); Kelvin Meijer; Roy Bouwman (Maarten Cohen 63′); Roel Gebbinck (Chiel Terhorst 73′); Evert Römer; Rick Bouwmeister.

Fotografie door :  Jos Overgoor    KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Video door : Ron Berendsen

Het verslag door: Henny Tönis