Zaterdag 4e E l Grolse Boys/Grol per direct uit de competitie, Harfsen nieuwe koploper

Het combinatieteam van Grolse Boys/Grol stapt per direct uit de competitie vanwege een structureel spelerstekort. De wedstrijd van zaterdag tegen Helios Deventer gaat niet door en de 4e klasse E blijft uit slechts tien ploegen bestaan.

Grolse Boys/Grol speelde dit seizoen vier wedstrijden: in Arnhem werd met 3-0 van De Paasberg verloren, in Groenlo waren Eerbeekse Boys (1-5), FC RDC (1-5) en DVOV (3-8) te sterk. Al eerder werd de wedstrijd tegen Sportclub Eefde vanwege een spelerstekort afgelast, hiervoor kreeg het combinatieteam drie punten in mindering en een boete. De resultaten van de gespeelde wedstrijden zullen in de loop van de volgende week geschrapt worden, hieronder de geschoonde stand van de 4e klasse E.

Nieuwe stand 4e klasse E:

  1. SV Harfsen        4.10
  2. DVV             5.10
  3. Eerbeekse Boys        3.7
  4. Sportclub Eefde     4.7
  5. FC RDC            3.6
  6. DVOV            4.5
  7. De Paasberg        3.4
  8. Helios            5.4
  9. FC Winterswijk        4.2
  10. SV Almen        5.0

Voor de competitie is de terugtrekking van Grolse Boys/Grol extra vervelend: er zijn nog slechts tien ploegen over. Voor het Duivense DVV betekent het bijvoorbeeld dat er nu vijf uitwedstrijden  op rij gespeeld moeten worden (inclusief bekerduel tegen Bemmel) en dat na de gespeelde thuiswedstrijd van 13 oktober het volgende thuisduel pas op 8 december op het programma staat.

Eerder verdween BVC’12 al uit de 4e klasse A, waardoor deze competitie net als de 4e klasse E ook nog maar uit tien ploegen bestaat. 4B heeft 11 ploegen, 4C en 4F hebben 12 teams , terwijl 4D zelfs uit 13 ploegen bestaat.

©Door onze redactie