4e klasse D l Strijd om eerste periodetitel na Super Sunday weer helemaal open

Arnhem – Door de eerste nederlaag van koploper Groessen tegen Jonge Kracht is de strijd om de eerste periodetitel in de 4e klasse D weer helemaal open. Ondanks de nederlaag blijft Groessen koploper, maar DVV, Westervoort, Jonge Kracht en CHRC volgen op korte afstand.

In Huissen wist Jonge Kracht dankzij een 3-2 overwinning op Groessen de ploeg van trainer Koen van Loon niet alleen de eerste nederlaag toe te brengen, maar zelf ook de aansluiting met de top te behouden. Omdat CHRC in eigen huis na een interessante wedstrijd uiteindelijk met 1-3 van DVV verloor, is de jeugdige Duivense ploeg van trainer Ron Olyslager nu de eerste achtervolger van buurman Groessen met een achterstand van 1 punt.

In de schaduw van de twee topduels won Westervoort de subtopper van GSV’38 met 3-2, waardoor de ploeg van trainer Harold Dengerink stijgt naar de even knappe als verrassende derde plaats. Westervoort speelt  in de strijd om de eerste periodetitel een cruciale rol: de ploeg speelt zondag in Duiven tegen DVV en twee weken later thuis tegen Groessen.

Met nog twee wedstrijden in de strijd om de eerste periodetitel maken nog vijf teams kans op de eerste prijs van het seizoen:

  1. Groessen 6.15 (+12): Angeren thuis, Westervoort uit
  2. DVV 6.14 (+10): Westervoort thuis, Arnhemia uit
  3. Westervoort 6.13 (+7): DVV uit, Groessen thuis
  4. Jonge Kracht 6.13 (+5): ONA’53 uit, Eendracht thuis
  5. CHRC 6.12 (+12): HC’03 thuis, Angeren uit

©Door onze redactie