Koploper Aquila verslaat in de topper nummer twee Niftrik (VIDEO)

Zondag j.l.  mag Aquila aantreden tegen de nummer 2 Niftrik. Het verleden leert dat Aquila het altijd lastig heeft tegen de lange spelers en fysieke kracht van Niftrik. Eindstand 3-2. 

 

Na een redelijke warming-up schiet onze pupil van de week Max de eerste treffer tegen de touwen. Hierna mogen de echte mannen aan het werk. Aquila start goed en zet de gasten onder druk, dit resulteert niet in echte kansen omdat de eindpass onnauwkeurig is.

Na een minuut of 10 kruipt Niftrik uit haar schulp en probeert met lange ballen de spitsen te lanceren, één hiervan levert een hoekschop op die knap wordt binnen gevolleyd. De eerste achterstand van dit seizoen is een feit, binnen 25 minuten wordt het zelfs nog erger.

Niftrik komt op 0-2, een terecht gegeven penalty wordt binnengeschoten door de tank van Niftrik. Daarna graaft Niftrik zich in, waardoor Aquila het initiatief teruggrijpt. Uit een mooi voetballende aanval komt Aquila net voor rust terug op 1-2. Bram passeert zoals wel vaker vandaag 2 man van Niftrik en legt de bal perfect terug

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

 

Video: Anto0n Last