Voorbeschouwing l Puntloze DTS Ede ontvangt DZC’68

Wederom staat er een belangrijke wedstrijd voor DZC’68 op het programma. Maar natuurlijk is elke wedstrijden belangrijk voor de mannen van Steven Verheijen, zeker nadat de eerste drie wedstrijden verloren gingen. Met DTS treft DZC’68 1 net als vorige week, tegen Enter Vooruit, een nog puntloze tegenstander.

De uit de hoofdklasse gedegradeerde DTS heeft alle vier de wedstrijden tot nu toe verloren. Er werd achtereenvolgens verloren van KHC, SVD Barneveld, Go Ahead Kampen en afgelopen zaterdag ging de derby tegen Bennekom ook verloren.  DTS heeft dan wel alle wedstrijden verloren, maar het verschil was telkens 1 doelpunt. Met een beetje meer geluk, of minder pech, had de wereld van DTS er heel anders uit kunnen zien.

In tegenstelling tot de tegenstander van aanstaande zaterdag is DZC 1 sinds vorige week met een klinkende 4-0 zege op Enter Vooruit van de 0 af. Op Supersamstag werd een fikse dreun uitgedeeld aan directe concurrent in een onderling duel. Vaak ging DZC 1 ten onder als er na de wedstrijd een feest gepland stond, maar Meron Zehaye (2x) en Fabian Mensah (2x) zorgden ervoor dat na de wedstrijd niet alleen het Oktoberfest, maar ook een overwinning gevierd kon worden. De overwinning komt natuurlijk niet alleen op het conto van beide aanvallers. Het hele team verdiend de complimenten, want 90 minuten lang werd er gestreden en Enter Vooruit het gevoel gegeven dat er op Supersamstag niets te halen viel op zonnige Sportpark Zuid.

Aanstaande zaterdag kan DZC met een goed gevoel afreizen naar Ede, maar moet op zijn hoede zijn voor de tegenstander. Vier wedstrijden lang snakt DTS al naar de eerste punten en met de week worden de punten belangrijker want het gat met de rest wordt groter. DZC kan met een overwinning goede zaken doen en wederom een fikse dreun uitdelen.

De wedstrijd DTS Ede 1 – DZC’68 1 begint om 15.00 uur.

 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!