Silvolde genadeloos tegen zwak spelend RKHVV (FOTO’S/VIDEO)

Silvolde – Op deze zonnige herfstdag moest Silvolde het thuis opnemen tegen het Huissense RKHVV. Na 4 nederlagen op rij werd het dus tijd dat de drie punten op de Munsterman zouden blijven. De tegenstander boekte vorige week de eerste overwinning en dat was ook meteen een eclatante tegen MSC 7-2. Trainer Van Beukering had wel een beste puzzel want hij kon geen beroep doen op Wouter Ebbers, Roel Gebbinck, Chiel Terhorst en de twijfelgevallen Ischa Krosse en Evert Römer. Laatstgenoemde bleek echter op het laatste moment toch inzetbaar te zijn waardoor er een deeltje van de puzzel gelegd kon worden. Nieuw bij de selectie was de Slowaak Adrian Prochaczka. Lees hier verder

IMG_0032
Klik HIER voor het fotoalbum

Fotografie Jos Overgoor
Videografie Ron Berendsen
Reporter: Henny Tönis

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA