Roda Boys neemt revanche op Pelikaan (FOTOREEKS)

AALST – Waar Roda Boys vorig seizoen nog een pijnlijke en zeer kostbare 1-2 thuisnederlaag leed tegen Pelikaan, was de ploeg uit Aalst zaterdag met een 3-1 overwinning wel aan de winnende hand.

Roda Boys opende de score op het eigen sportpark De Maaskant binnen no-time; al na 45 seconden lag de 1-0 in het netje. Martijn de Wildt tekende daarmee alweer zijn vierde treffer in drie wedstrijden aan, na de hattrick van vorige week bij Drechtstreek.

Na die pikstart liet Roda Boys het wat op zijn beloop, maar ondanks dat wist Nils Loef na 25 minuten voor de 2-0 te zorgen. Pelikaan deed voor rust nog iets terug met de 2-1, om vervolgens in de tweede helft toch de onderliggende partij te zijn. Loef was de enige die in het restant één van de vele kansen wist te benutten en zo de 3-1 overwinning veilig stelde.

Klik HIER voor het fotoalbum

Foto’s: Gerald van Zanten
Tekst: Regio-voetbal

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA