DVS’33 Ermelo wederom doelpuntrijk naar zege (SAMENVATTING)

DVS’33 Ermelo heeft het zich voor eigen publiek onnodig moeilijk gemaakt tegen de debutant uit Noordwijk. SJC stak zeker in de beginfase de helpende hand toe, maar de geelzwarten verzuimden daarna verder afstand te nemen en lieten de promovendus, behept met een uitstekende wedstrijdmentaliteit, zelfs terugkomen in de wedstrijd. Eindstand 6-3.

Er leek orde op zake gesteld na de wellicht onoverkomelijke voorsprong, maar ook nu kwamen de Noordwijkers naderbij. Uiteindelijk liet de eindstand niets aan onduidelijkheid te wensen over, wie van de twee ploegen de zege verdiende. Tegen een ploeg uit de onderste regionen incasseerden de Ermeloërs toch te veel tegentreffers. Evenals een speelronde eerder noteerde de pot negen doelpunten, waarbij de Ermeloërs nog altijd ruimschoots aan de goede kant van de de score bleef.
Het ontbreken van Maurice de Ruiter deed DVS, evenals een week eerder, geen pijn. Ook Christiaan van Hussen bleef op de bank. Geen wijzigingen in de ploeg van Bert van Hunenstijn in vergelijking met de 0-9 bij Eemdijk. Sjaak Polak had zijn ploeg op één plaats gewijzigd met Strojil in de basis in plaats van Stef van der Zalm.

Tekst/Video: DVS’33

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA