Voorbeschouwing | Derby tussen FC Lienden Zat – VV Echteld

Zaterdag 6 oktober staat de derby Lienden zaterdag 1 tegen Echteld 1 op het programma. Lienden heeft de 2 openingswedstrijden met een overwinning kunnen afsluiten. Dit was wel tegen 2 verenigingen die nu onderaan staan met 0 punten ( Uchta en Oranje Wit ). Echteld staat ook op 0 punten en verloor nipt uit bij SVP ( 4-3 ) en thuis van Voorwaarts (1-3). Gezien de stand en en uitslagen zou Lienden in het voordeel moeten zijn. Maar het blijft een wedstrijd waarin Echteld zeker zijn eerste punt(en) zal willen halen en waarin de mannen van Grimbert zich willen handhaven in de bovenste regionen. Al met al een leuk affiche voor a.s. zaterdag en zeker de moeite waard om naar te gaan kijken. Aanvang 14:30 uur.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA