Geen winst Gelderse beloftenteams

Maandagavond kwamen alle Gelderse teams in actie in de reservecompetitie. Alleen De Graafschap 2 wist een punt te veroveren op bezoek bij FC Emmen 2. NEC 2 verloor nipt op bezoek bij FC Twente 2 en Achilles’29 2 verloor thuis kansloos van de reserves van Go Ahead Eagles.

De reserveploeg van De Graafschap leek in Emmen op weg naar een overwinning nadat het in de tweede helft via twee uitstekende doelpunten van Mo Hamdaoui op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam. In het restant wist de thuisploeg via treffers van Stephen Warmolts en Ben Scholte echter toch nog gelijk te maken tegen het erg jonge De Graafschap 2: 2-2. Door de puntendeling heeft De Graafschap 2 nu vier punten verzameld uit evenveel wedstrijden en staat het op de zevende positie.

Op het trainingscentrum van FC Twente in Hengelo vielen alle doelpunten in het duel tussen FC Twenten 2 en NEC 2 in de tweede helft. Dankzij een treffer van spits Lowie van Zundert kwamen de bezoekers uit Nijmegen op voorsprong, maar uiteindelijk won FC Twente 2 dankzij goals van Mats Wieffer en Ryan Trotman met 2-1. De Nijmeegse beloftenploeg staat nu met zes punten uit vier duels op de vijfde positie.

Het nog puntloze Achilles’29 2 kreeg in Groesbeek bezoek van de beloftenploeg van Go Ahead Eagles. Binnen tien minuten stonden de gasten uit Deventer al op een 0-2 voorsprong, waarna de bezoekers in de tweede helft uitliepen naar een 0-5 overwinning. Voor Go Ahead Eagles 2 scoorden Rick Ketting, Gor Agbaljan, Bruno Andrade, Pieter Langedijk en Givan Werkhoven.  Het tweede team van Achilles’29 was enkele malen dichtbij een eretreffer, maar blijft ook na vier duels hekkensluiter.

Door onze Redactie

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA