DVS’33 Ermelo niet langs ONS Sneek 0-0 (SAMENVATTING)

Het positieve nieuws is, dat DVS’33 Ermelo in de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek opnieuw geen tegentreffer heeft hoeven incasseren. Het negatieve nieuws is, dat de geelzwarten voor het eerst dit seizoen voor eigen publiek niet tot scoren kwamen. Dat was voornamelijk de verdienste van de Friezen, die vanuit een goede organisatie merkten, dat er in Ermelo niet verloren hoefde te worden en gaandeweg de wedstrijd meer vertrouwen kreeg. Dat nam bij de geelzwarten steeds meer af.

In deze wedstrijd stonden zowel Berry Powel als Daniël van Warven en Olivier Pilon langs de lijn. Bert van Hunenstijn koos voor twee aanvallers (Benjamin Roemeon en Maurice de Ruiter) en Oktay Öztürk voor in de punt van de ruit. Bij ONS ontbrak Martijn Barto vanwege een blessure.

Door: DVS’33

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA