Interim coach Tim Cornelissen MASV gaat “De club helpen tot men een opvolger vindt”

Tim Cornelissen is interim trainer van MASV. De gebeurtenis net voor de competitie dat Jhnony van Beukering de club verliet was  de aanleiding om voor Tim Cornelissen MASV te helpen, samen met Nicky Hofs.  

Onze reporter sprak met Cornelissen, die in het bezit is van TC1  en TC2, en nam alvast voorproefje op het nieuwe seizoen.

“Het is natuurlijk jammer dat er op zo een manier een einde aan komt. We hebben in ruim een jaar tijd iets moois met eerste jaar bereikt, dat moeten we herinneren. Vorig seizoen was het natuurlijk uniek wat we hier bereikt hebben. Zo een prestatie komt beter in het licht naarmate je uitgeschakeld word.”

MASV verlaat de beker competitie na nederlaag tegen Doesburg, die elk duel won. Wel hebben de Arnhemmers de overige duels met grote zeges weten te winnen. Cornelissen gaat ervan uit dat de club binnenkort een nieuwe opvolger vindt. “De uitslagen hadden nog groter moeten zijn als je naar de gemiste kansen kijkt. Maar in de eerste instantie ben ik hier om MASV te helpen tot ze een goede opvolger hebben gevonden. Mijn ambitie is niet om dit het hele seizoen te doen, daar ben ik te druk voor”, aldus Tim Cornelissen.

1e competitie duel speelt MASV zondag tegen Gendringen om 14:30 op het sportpark Malburgen-West.

©Door onze verslaggever