VIDEO l Achilles’29 slachtoffer van de Ermelose dadendrang (5-0)

DVS’33 Ermelo heeft de nare nasmaak van de 5-0 nederlaag in Noordwijk weggespoeld met een ruime zege in het thuisduel tegen Achilles’29. Herstellen kun he zo’n nederlaag niet meer, maar de geelzwarten lieten zich mentaal van een betere kant zien.

Nu was de juiste agressie wel aanwezig. Anderzijds gebood de eerlijkheid te zeggen, dat de gewezen landskampioen bij de amateurs niet van het hoge kaliber waren als Noordwijk. Bert van Hunenstijn kon na afloop niet helemaal tevreden zijn over het vertoonde spel en vond, dat de score hoger had moeten zijn dan de 5-0.
Op één plaats na had de coach zijn formatie intact gelaten; Daniël van Warven was buiten de selectie gelaten en Berry Powel startte voor het eerst in de basis. De Groesbeekse oefenmeester Marck Cieraad telde drie afwezigen. Achilles’29 was met deze selectie geen schim van de ploeg, die als regerend landskampioen en aanstaande zondagkampioen in april 2013 voor de districtsbeker naar Ermelo kwam en ook toen al verloor met 1-0.

Tekst: DVS’33 Ermelo

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA