Jong De Graafschap wijkt uit naar hoofdveld VV Zelhem

Het tweede elftal van De Graafschap zal de thuiswedstrijden in de beloftencompetitie dit seizoen op Sportpark De Pol gaan spelen, de thuishaven van zondag vijfdeklasser VV Zelhem.

Jong de Graafschap speelde de eerste thuiswedstrijd in de competitie nog op De Vijverberg tegen NEC 2 en won toen met 4-0. Gezien de beperkte belastbaarheid van het veld in het stadion en de wens om op natuurgras te spelen, is nu besloten om de thuiswedstrijden in het nabijgelegen Zelhem te spelen. In de voorbereiding speelde de hoofdmacht van De Graafschap tegen Al Jazira (1-1) ook al op Sportpark De Pas.

In het verleden speelde Jong De Graafschap de wedstrijden in de beloftencompetitie onder meer op het kunstgras van SDOUC in Ulft en VIOD in Doetinchem. Maandag speelt Jong De Graafschap om 18:30 uur de eerste competitiewedstrijd in Zelhem tegen de reserves van Heracles.

Door onze redactie

Meer nieuws lees je hier