Beker l Daverende start DVOL in eerste officiële thuiswedstrijd

DVOL won zondagmiddag  ook de tweede bekerwedstrijd. Thuis tegen RKPSC uit Pannerden schoot het team van Michael Brussen uit de startblokken. Met snel, goed en aantrekkelijk spel stond het halverwege de eerste helft al 4-0. En de ene goal was nog fraaier dan de ander. Eindstand 6-0.
In de 2e minuut schoot Luuk Jetten vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising: 1-0. Daarna kwam het kwartiertje van Luuk Geerlings met een glaszuivere hattrick. Eerst kopte hij een corner van Marco Wientjes binnen, daarna kopte hij fraai in na een voorzet van de andere kant van dezelfde Marco Wientjes en tenslotte wist hij een assist van Luuk Jetten op waarde te schatten.

De 16-jarige Teus Evers zorgde voor de 5-0 ruststand. Hij pakte een hoge voorzet van wederom Marco Wientjes met rechts uit de lucht om vervolgens met links binnen te tikken. Na rust ging het tempo naar beneden en werd het spel wat onrustiger. Alleen Luuk Geerlings wist het net nog te vinden: 6-0.

Volgende week speelt DVOL de laatste wedstrijd uit de poulefase van de beker uit in Afferden tegen Victoria’25 1  De 23e start de competitie in de derde klasse met een thuiswedstrijd tegen Germania.

Door: Derry Balvers

Meer over de beker hier