Tweede zege in bekertoernooi Hatto Heim op Vios Vaassen (FOTOREEKS)

Zaterdag speelde Hatto Heim de bekerwedstrijd tegen Vios in Vaassen. De eerste helft een beter Hatto-Heim , maar grote kansen kwamen er niet voor. Eindstand 1-2. 

Eerste schot van Vios V op het doel van Robin van Dijk was pas na 25 minuten. Een half uur was er inmiddels gespeeld, en Niels v/d Velde kon zo door lopen naar de keeper , maar een verdediger van Vios V stak daar een been voor.Strafschop en een rooie kaart zul je denken , maar tot ieder zijn verbazing wilde de scheidsrechter nergens wat van weten.

Een magnifieke volley van Ruben Bouwhuis na een goede assist van Sander Nijkamp bracht Hatto-Heim in de 65e minuut op een 0-1 voorsprong. Vijf minuten later was het 1-1 , een vrije trap die van richting werd veranderd belande zo in het doel. Tien minuten voor tijd een zelfde voorval , Ruben Bouwhuis zijn schot werd ook van richting veranderd , keeper stond erbij en keek er naar 1-2. 91e minuut floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

De eerste wedstrijd was de uitslag 8-1 voor de geel/blauwen , maar Vierhouten heeft zich zelf uit de bekerwedstrijden gehaald , dus deze overwinning telt niet meer mee.

Zaterdag speelt Hatto Heim de laatste wedstrijd van de KNVB Beker uit tegen Dieze West uit Zwolle.
IMG_8375

Klik HIER voor het fotoalbum

Door: Gradus Dijkman

Meer uit de beker hier