Afwezige Jens Bouwmeester goud waard voor DVV

Zonder zelf te spelen heeft Jens Bouwmeester een belangrijke rol gespeeld bij het zaterdagteam van DVV. De ploeg uit Duiven speelde in Nijmegen met 4-4 gelijk tegen het een klasse hoger spelende UNI VV en blijft daardoor kansrijk in de bekerstrijd om de poulewinst.

Het zaterdagteam van DVV heeft al een smalle selectie en had na de 5-2 zege op SC Valburg nog een aantal extra afwezigen. Ook rechtsback Jens Bouwmeester was geblesseerd, waardoor het twijfelachtig was of DVV genoeg spelers had om af te reizen naar Nijmegen. De vaste gastspelers Brian Schoonderwoerd en Fabian van de Lagemaat waren bij DVV ingeroosterd voor een corveedienst en konden daardoor niet meedoen. Bouwmeester had echter de oplossing en nam beide corveediensten over. Terwijl DVV op Sportpark Gymnasion aan het voetballen was, draaide Bouwmeester overuren bij het schoonmaken van de kleedkamers en de kantine.

DVV stond halverwege met 1-4 voor dankzij twee doelpunten van Dennis Aerts en twee schitterende treffers van Kevin Plasmans, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 4-4 remise tegen de veel fittere Nijmeegse studentenploeg.

 

Door onze Redactie

Meer over de beker hier