Beker l Off-day VSCO’61 loopt tegen forse nederlaag op

In het tweede bekerduel tegen WVF heeft VSCO’61 niet thuis gegeven. Een zwakke start leverde binnen tien minuten een 0-2 achterstand op. Het leek of de bruiloft van medespeler Thomas van de Kolk nog niet verwerkt was. Eindstand 1-4.

VSCO’61 liet zich volledig verrassen door WVF. Max Goudbeek scoorde na zeven minuten de  0-1  en een paar minuten later kon de geheel vrij inkomende Martijn Ruijsch de 0-2 binnenkoppen. VSCO’61 wist zich geen enkele kans te creëren in de eerste helft. Het liep als los zand over het veld. Max Goudbeek wist even voor rust de wedstrijd met zijn tweede doelpunt definitief op slot te gooien.

De tweede helft herstelde VSCO’61 zich enigszins, maar had aan de andere kant niet te klagen dat WVF slordig omging met haar mogelijkheden. Rinse van de Velde wist in de slotfase op aangeven van invaller Roel Wolff nog wel de eer te redden voor VSCO’61 door de 1-3 te scoren. In blessuretijd scoorde  Jabir Mazouz vanaf de penalty stip de 1-4.

Een teleurstellende off-day van de hoofdmacht voor de trouwe aanhang. Met daarbij geteld ook nog de nodige blessures biedt het voor hoofdtrainer Bülent Akar nog de nodige uitdagingen. Met talenten als Luca Veldhoen en Beerd Bonestroo gloort ook de zon aan de horizon. Volgende week zaterdag kan VSCO’61 de draad weer oppakken tegen Go Ahead Kampen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur.  

Door: Bert Schipper

Meer over de beker hier