MASV trainer Jhony van Beukering stopt per direct ” Het heeft niets met de club te maken”

Arnhem – Jhony van Beukering stopt na 1,5 jaar zijn trainers carrière bij de Arnhemse 3e klasser MASV. Hij behaalde in zijn periode finale van beker, en werd kampioen in de 4e klasse. Trainer kijkt tevreden terug en treurt deze beslissing te moeten nemen.  

Van Beukering geeft prive  aan als redenen “ Ik heb meer tijd nodig voor privézaken. Helaas kan ik dat niet combineren met MASV. De club vond mijn beslissing jammer maar kunnen wel begrijpen. Ik heb afgelopen donderdag afscheid van de selectie genomen, maar we gaan nog wel ergens samenkomen als officiële afscheid. ”

Overigens blijft hij wel trainer bij Veluwezoom jeugdteam waar zijn zoon uitkomt. Hij geeft aan dat hij in de toekomst wellicht trainerschap oppakt maar dan liefst in het buitenland.

Door onze verslaggever