DVS’33 Ermelo onderuit in eerste competitiewedstrijd tegen Quick Boys

ERMELO – Tijdens de eerste wedstrijden van de nieuwe A-selectie van DVS’33 Ermelo lieten de Ermeloërs mooi voetbal zien. Mede hierdoor bereikte het team het Hoofdtoernooi van de KNVB beker. In het eerste competitieduel bleek Quick Boys echter een maatje te groot. 

Gisteren verloren de GeelZwarten hun eerste competitiewedstrijd tegen het Katwijkse Quick Boys met 0-1. Al van begin af aan overtroefden de Katwijkers de Ermeloërs waardoor DVS’33 Ermelo na ruim tien minuten al tegen een achterstand aankeek. Kay Tejan wist de bal met een hard schot richting keeper Thodorie Velanas te krijgen, deze kon in eerste instantie de bal nog tegenhouden. In de rebound legde Tejan de bal echter in het doel: 0-1. In de eerste helft kregen de geelzwarten (rood-blauwen tegenwoordig in de uitwedstrijden) wel twee echte kansen maar het scorebord bleef voor DVS’33 Ermelo op de nul staan. Daniël van Warven legde de bal voor op Olivier Pilon die echter de bal over het doel schoot. In de 43e minuut legde scheidsrechter Veekamp de bal op de stip. Maurice de Ruiter knalt de bal op de paal en ook de rebound belandt niet in het Katwijkse doel. De ruststand bleef 0-1.

Kansen

In de tweede helft lieten de geelzwarten zich meer voorin zien waardoor ze ook betere kansen creëerden. Tot doelpunten leidde het echter niet. In het laatste half uur van de wedstrijd zette Van Hunestijn Berry Powel en Benjamin Roemeon in het veld. Over en weer werden wel wat kansen gecreëerd, maar werd het niet echt gevaarlijk. Het bleef op Sportpark Nieuw Zuid daardoor 0-1.

 

Door: Ermelo van NU

Stand in deze klasse hier