Oproep | Door Vriendschap Vooruit 4 zoekt versterking (en) voor sluiting transfermarkt

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en daarom worden de puntjes nog even op de Ï gezet. Naast de nodige biertjes die DVV4 afgelopen zomerstop heeft genuttigd is er ook tevergeefs gezocht naar een nieuwe keeper/veldspeler voor het team. Met de sluitende transfermarkt in het vizier gooien wij nogmaals een balletje op om een nieuwe keeper/veld speler te werven.

 

Wat heeft zat4 jouw te bieden?
In ieder geval een fantastisch gezellig en mooi seizoen in de 6e klasse! Waarin plezier en de nodige biertjes hoog in het vaandel staan.
Wij zorgen ervoor dat je er tiptop bij loopt dankzij onze sponsoren en verzorgen het jaarlijks teaweekend wat gerant staat voor een hoop plezier??. Wellicht handig om te weten; we spelen in de middag dus uitslapen kan gewoon

Wat verwachten we van jou?
30 goals of 0 tegendoelpunten zou natuurlijk fantastisch zijn… maar ach het blijft 6e klasse! Gewoon spelen omdat je het leuk vind en als het even kan een winnaars mentaliteit.
Ben jij een gezellig persoon die een balletje kan trappen en goed is in de 3e helft neem dan z.s.m contact op met onze leider.

Ben jij of ken jij iemand die de ambitie heeft om op zaterdag lekker met ons de wei in te gaan reageer dan z.s.m.?

Aanmelden via  Stefankoerntjes91@hotmail.com

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier