DVV verrast Vorden tijdens het DCS toernooi

DVV heeft donderdagavond verrassend de finale van het DCS toernooi bereikt. Op Sportpark Hengelder in Zevenaar won de Duivense vierdeklasser donderdagavond knap met 3-1 van tweedeklasser VV Vorden. De jeugdige ploeg van trainer Ron Olyslager stond al binnen tien minuten met 3-0 voor en zag de verrassende zege op de twee klassen hogere spelende opponent niet meer in gevaar komen.

In de finale van de vijfde editie om de Ronny Joosten bokaal op zondagmiddag 15.00uur speelt DVV tegen de winnaar van de ontmoeting tussen DCS en OBW. Deze derby staat voor vanavond 20.00 uur op het programma. Vorden speelt eerder die zondag om 12.30 uur om de derde plaats tegen de verliezer van het Zevenaarse onderonsje.

Foto: DVV

Door onze redactie

Meer toernooien vind je hier