Vacature | Enthousiaste train(st)ers gezocht voor vv Trekvogels MO15-1 en MO17-1

Het gaat goed met het damesvoetbal bij vv Trekvogels. Dit jaar beginnen we met maar liefst 5 seniorenelftallen en 5 jeugdteams. Echter zijn we nog opzoek naar enthousiaste train(st)ers voor de MO15-1 en de MO17-1 met ervaring en/of ambitie in het damesvoetbal. Beide teams zullen uitkomen in de 2e klasse. Dus ken, of ben jij iemand die met één van deze twee teams aan de slag zou willen gaan aankomend seizoen bij de gezelligste club van Nijmegen? Dan heel graag contact opnemen! Trainingsdagen zijn voor de MO15-1 op dinsdag en donderdag en voor de MO17-1 op maandag en woensdag.  Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Bij interesse of eventuele vragen, graag contact opnemen door een mailtje te sturen naar milouengelen@live.nl of door even te bellen naar 0643664906.

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier