SC Rijnland viert 100 jaar voetbal Lobith/Tolkamer op 18 augustus

100 jaar voetbal Lobith/Tolkamer wordt door voetbalvereniging SC Rijnland gevierd met een meer dan fantastische feestdag. Een dag die niet zomaar even uit de lucht komt vallen maar door een zeer grote groep enthousiaste mensen is georganiseerd.

Mensen die hart voor de vereniging hebben en die deze passie en gedrevenheid voor voetbal en vereniging door willen geven aan de toekomstige generatie.

Aan verleden, heden en toekomst wordt op deze dag aandacht besteed. Allereerst komt de toekomst aan bod middels een  spelprogramma voor de jeugd.  Tussen 11.00 en 15.00 uur worden zij vermaakt en kunnen zij zich vermaken. Freestyler Guido van Moorselaar zal met een spectaculaire show de opening verzorgen waarna er diverse spellen zijn.  Zoals … shooting combo … bouncing bals … Stef stuntpiloot… lasergame arena en nog veel meer!

Het officiële gedeelte is vanaf 16.00 uur … de receptie waar genodigden onder het genot van een hapje en een drankje het jubileum luister bij zetten. Met een aantal sprekers en mensen die elkaar na jaren weer ontmoeten zal dit een leuke emotionele verzameling van mensen opleveren.

Na een korte pauze voor de organisatie ,zodat ook zij wat kunnen eten en drinken, zal het tweede deel van start gaan en wel met een wedstrijd.
Om 19.30 uur zal SC Rijnland 1 aftrappen om tegen Oud Feyenoord de jubileumwedstrijd te spelen. Hiervoor is Rijnland 1 al in training vanaf zondag 29 juli en er zijn zelfs vakanties voor aangepast en/of ingekort. Met een feestavond als toetje zal deze fantastische jubileum dag worden afgesloten.

Tot ziens op deze mooie dag. Kom kijken. En deel mee in de feestvreugde.

De gehele dag is er een tentoonstelling te bewonderen in de Habeshal. Hier kan éénieder zien hoe door de jaren heen de voetbalsport is beleefd en zullen er diverse herinneringen kunnen worden opgehaald. Een jubileumkrant is uitgebracht met zeer veel diverse items en foto’s. Een krant die absoluut de moeite waard is om te lezen en te kijken.

De digitale versie is te lezen op de website van Sc Rijnland

https://www.sc-rijnland.nl/

 

Meer nieuws lees je hier