Futsal Apeldoorn in zijn 2e oefenwedstrijd tegen Excelsior’31 uit Rijssen

Met het nieuwe trainersduo Noel Oude Bennink en Jan Borghuis op de bank, neemt de kersverse eerstedivisionist uit Rijssen het in het tweede deel van de voorbereiding op tegen eredivisionist Futsal Apeldoorn (17/8), eerstedivisionist Leekster Eagles (24/8), topklasser HHC (29/8) en eerstedivisionist ZVV Urk (31/8).
Kom onze jongens vrijdag aanmoedigen bij deze 2e oefenpartij en maak zo ook kennis met onze nieuwe spelers!

Op 25 augustus zal Futsal Apeldoorn een charity evenement organiseren waarbij de selectie spelers worden voorgesteld aan het publiek. Dit zal een dag vullend programma hebben met leuke kraampjes, optredens van verschillende artiesten, een pannatoernooi, handtekening sessie en nog veel meer plaatsvinden.

Door: Paul Esser

Meer zaalvoetbal vind je hier