SDOO Jeugdcommissie zoekt met spoed Trainers voor JO19 en JO8/9

Om een goede aansluiting te maken van de jeugd naar de senioren, zoeken wij een trainer/coach voor de JO19-1. De JO19-1 start het seizoen 2018-2019 in de 2e klasse. Deze persoon speelt onder andere een belangrijke rol in het verantwoord klaarstomen van talentvolle spelers voor de seniorenselectie. 
Deze trainer/coach verzorgt de trainingen conform de jeugdopleiding en het technisch voetbalplan van SDOO (opgesteld door de technische commissie) en coacht op wedstrijddagen. Een UEFA C-/Trainer Coach 3 diploma of een vergelijkbaar diploma is voor deze vacature grote wens.  Omdat wij heel wat van deze trainer verwachten, vinden wij het reëel om hier iets tegenover te stellen. Daarom zal deze trainer een gepaste vergoeding ontvangen.

In de JO8 en JO9 wordt de basis gelegd van het voetbal. Daarom zoeken wij voor deze groep één of meerdere enthousiaste trainers die bij de KNVB een trainersopleiding tot UEFA C/Trainer Coach 3 gaan volgen, in combinatie met het trainerschap in de JO8 of JO9.   Speerpunt van deze trainers zal zijn om voor kinderen in deze leeftijdscategorie een basis te leggen op onder andere de speelstijl, techniek en basisvaardigheden (afgeleid van het technisch voetbalplan van SDOO).  Onze club betaalt de opleidingen, als tegenprestatie verbindt je je minimaal voor enkele jaren aan onze club als clubtrainer.

Wat is er mooier dan onze jeugd naar een hoger niveau te brengen? Ben je enthousiast en denk je over de juiste vaardigheden te beschikken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar Remko Rijksen, Voorzitter Jeugdcommissie, via remkosdoo@xs4all.nl
Meer informatie over onze club kun je vinden op www.sdoo.nl

 

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier