NEC versterkt zich met aanvaller Brahim Darri

Vleugelaanvaller Brahim Darri versterkt de Nijmeegse geledingen. De 23-jarige Darri komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen, in Nijmegen. 
“Ondanks zijn relatief jonge leeftijd beschikt Brahim reeds over een berg ervaring op het hoogste Nederlandse niveau. Brahim maakt met zijn komst een stapje terug, met de overtuiging om er vanuit hier weer twee vooruit te kunnen zetten. Het is tekenend voor de persoon Brahim dat hij deze gedurfde stap zet en een compliment voor ons als club dat hij N.E.C. als de ideale club ziet om deze stappen te zetten. Brahim is een dreigende en creatieve vleugelspits die kwaliteit toevoegt aan onze selectie en we zijn blij dat hij vanaf vandaag aansluit bij de selectie. Uiteraard wensen wij hem alle succes bij onze club,” aldus Remco Oversier.

Brahim Darri over zijn komst naar N.E.C.: “Ik maak de keuze voor N.E.C. echt met mijn hart. Iedereen bij de club heeft mij vanaf het begin en in alle gesprekken echt het gevoel gegeven dat ze mij hier heel graag wilde hebben. N.E.C. is een prachtige club met een fanatieke achterban en aanvallers als Groeneveld, Jahanbakhsh, Grot en Limbombe hebben vanuit hier prachtige stappen gemaakt, dus ook daar staat de club bekend om. De komende seizoenen ga ik er alles aan doen om het vertrouwen van iedereen hier dubbel en dwars terug te betalen.”

Brahim Darri speelde reeds 95 wedstrijden in de Eredivisie en 13 wedstrijden in de Eerste Divisie. Hierin was de aanvaller goed voor 7 goals en 13 assists. Ook kwam Darri uit voor diverse vertegenwoordigende Nederlandse jeugdelftallen en Jong Oranje.

Ragnar Oratmangoen vertrekt op huurbasis naar TOP Oss

Tegenover de komst van Darri staat het vertrek van Ragnar Oratmangoen. De aanvaller wordt voor opnieuw verhuurd aan TOP Oss, ditmaal voor één seizoen. N.E.C. heeft wel de optie om Oratmangoen halverwege het seizoen terug te halen naar Nijmegen.

Remco Oversier over de verhuur van Ragnar Oratmangoen: “Ragnar krijgt bij TOP Oss de kans om zijn goede ontwikkeling van het afgelopen half jaar daar voort te zetten. In deze fase van zijn carrière zijn speelminuten maken het allerbelangrijkst en daar is de kans voor hem in Oss groter op dan hier bij N.E.C. Wij wensen Ragnar veel succes en hopen dat hij een mooi seizoen tegemoet gaat in Oss.”

Meer nieuws lees je hier