Futsal Apeldoorn maakt kennis met het eerste elftal

Het eerste elftal van Futsal Apeldoorn kwam vrijdag 3 augustus voor het eerst bij elkaar voor het nieuwe seizoen 2018/2019. Met uitzondering van Diego Klein ( overgekomen van Wsv/Fsg academy, vakantie) waren alle  spelers aanwezig bij de bijeenkomst/training.
De selectie heeft heeft versterking gekregen van 10 spelers die Futsal Apeldoorn gaan helpen om successen te behalen in de toekomst.

Met Tevfik Ceyar, Marwan Rebbah, Fernando Dali, Taoufik Chadli, Ayoub Tamoukh, Olaf Kluitenberg, Diego Klein, Mehdi Aziz( keeper, der blitz von Wuppertal), talent Jawad Elouansaidi en de kersverse turks international Alpay Yuzgec moet de Apeldoornse formatie ervoor zorgen een stabiele eredivisie club te worden.

In de begeleiding hebben ook enkele veranderingen plaatsgevonden. Andrè van Dijk ( team manager) gaat de staf versterken. Muammer Ertan ( trainer dames Futsal Apeldoorn team 1) en Mark Esser zijn gestopt met de werkzaamheden rondom heren team 1.

Op 25 augustus zal Futsal Apeldoorn een charity evenement organiseren waarbij de selectie spelers worden voorgesteld aan het publiek. Dit zal een dag vullend programma hebben met leuke kraampjes, optredens van verschillende artiesten, een pannatoernooi, handtekening sessie en nog veel meer plaatsvinden.

Door: Paul Esser

Meer zaalvoetbal vind je hier