Nieuwe indeling 3e klasse A, Keizerstad opgeheven

De KNVB heeft vandaag de indeling voor de nieuwe 3e klasse A van het zaterdagvoetbal bekend gemaakt. Deze competitie bestaat komend seizoen opvallend genoeg uit 13 teams, waarvan 5 promovendi en met ESA als enige degradant.

De competitie krijgt met de ontmoetingen Dieren-Oeken, AZ 2000-ESA en OVC’85- Redichem een drietal nieuwe derby’s. Ook het treffen tussen OVC’85 en Dieren is interessant gezien het vertrek van trainer Wim Kamphuis van Oosterbeek naar Dieren.

Advendo’57 is net als Otterlo, VV Barneveld en SDS’55 in de 3e klasse B ingedeeld. Het Nijmeegse Keizerstad is opgeheven en ontbreekt ook.

AZ 2000
Be Quick Zutphen
De Treffers
VV Dieren
ESA
Excelsior Zetten
JVC Cuijk
OVC’85
VV Oeken
Redichem
SKV
UNI VV
Zelos

Door onze redactie

Meer uit deze klasse hier