Indeling 2I zondag : Heel veel derby’s in de Achterhoek”

Doetinchem – Zoals iedereen binnen de vereniging ook wel een beetje verwacht had, is vandaag door de KNVB ook bevestigd: VIOD 1 speelt aankomend seizoen in de 2e klasse i, tegen clubs uit de Achterhoek, Nijmegen en Betuwe!  Voor VIOD betekent het een kennismaking met een paar verenigingen waar de club in haar bijna 90-jarige historie nog nooit tegen heeft gespeeld. De nieuwe derde klassers in de 2e klasse i zijn: Eendracht`30 (kampioen in 3-d) , Wansveldse Boys (kampioen in 3-b), DCS (kampioen in 3-c) en VIOD (via de nacompetitie uit 3-c). Voortwaarts Twello, afgelopen seizoen in 2-i de kampioens-kandidaat, is ingedeeld in 2-j.

De 2e klasse i voor het seizoen 2018 – 2019 ziet er als volgt uit:

 • AZC – Zutphen
 • Concordia Wehl – Wehl
 • DCS  – Zevenaar
 • DVC`26 – Didam
 • Eendracht `30 – Mook
 • sv Orion – Nijmegen
 • Quick 1888 – Nijmegen
 • SDOUC – Ulft
 • sv Spero – Elst
 • Union – Malden
 • sc Varsseveld – Varsseveld
 • VIOD – Doetinchem
 • vv Vorden – Vorden
 • Warnsveldse Boys – Warnsveld

Op zondag 23 september wordt de 1e ronde gespeeld. Begin augustus maakt de KNVB het speelprogramma bekend.

Door: John van der Kamp

Meer uit deze klasse hier