Competitie indelingen Regio Oost seizoen 2018/”19 “Veel verrassingen”

Het seizoen 2018/’19 is op zondag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar en zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl. De indelingen voor de standaardteams senioren mannen staan ook hieronder vermeld.

Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen.

Veel verzoeken voor komend seizoen zijn gehonoreerd. Maar het kan zijn dat er geen ruimte is in een gevraagde klasse. Of dat een team vorig seizoen kampioen is geworden. In die gevallen kan de indeling ongunstiger uitvallen dan op voorhand gedacht.

Via de secretaris/wedstrijdsecretaris van de vereniging kan tot en met zondag 29 juli via de mail worden gereageerd op de indeling van de B-categorie (senioren, junioren en pupillen).

Tijdpad publicaties:

  • bekerindelingen A- en B-categorie op 27 juli 2018
  • Nummering bekercompetitie A- en B-categorie op 28 juli 2018
  • Wedstrijdprogramma bekercompetitie A- en B-categorie op 10 augustus 2018
  • Wedstrijdprogramma competitie A- en B-categorie op 17 augustus 2018

Indelingen standaardteams senioren mannen

(Klik op onderstaande links voor de indelingen)

Bron: KNVB

Meer nieuws lees je hier