Vierdeklasser Wodanseck start nu al met de voorbereiding op nieuwe seizoen

Arnhem – Onder impuls van de nieuwe trainer Mart Gerrist begint de vernieuwde selectie van Wodanseck vanavond al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De zaterdag vierdeklasser uit Wolfheze traint tot halverwege augustus eenmaal per keer waarna de tweede fase van de voorbereiding start met onder meer oefenwedstrijden tegen Elistha en Valburg.

Afgelopen seizoen eindigde Wodanseck niet onverdienstelijk op de achtste positie in de 4e klasse B. Trainer Frank de Vries besloot na twee seizoen echter te stoppen en uit de toch al smalle selectie vertrokken onder meer Martijn van Gessel (VDZ), Daan Meinen, Lukas de Vries (SKV), Jeroen Blijjenberg en Nick Monteny. Zoals vaker slaagde Wodanseck er met de komst van zeven versterkingen- onder wie Martijn van Ingen van DVOV en Bas Montfrooy van EMM- er weer in een competitiewaardige selectie te vormen.

Een paar dagen na de laatste nacompetitiewedstrijden in het amateurvoetbal begint Wodanseck alweer met trainen. De bevlogen Gerrist hierover: “Wij zijn zo enthousiast over het nieuwe seizoen dat we het zonde vinden om tot halverwege augustus te wachten. We gaan nu eenmaal per week vrijblijvend trainen om op deze manier alvast de conditie op te bouwen en met een voorsprong aan de echte voorbereiding te beginnen. De komende periode kan ik ook mooi gebruiken om de spelers beter te leren kennen en goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de groep”.

Selectie Wodanseck seizoen 2018-19:

 1. Bartel Bennink
 2. Tim Janssen
 3. Dennis Verleg
 4. Kevin Flisijn
 5. Bas Montfrooy (EMM)
 6. Jasper Matser
 7. Jarno Toebes
 8. Martijn van Ingen (DVOV)
 9. Thom van Dijk
 10. Laurent Cornielje
 11. Maurice Cornielje
 12. Sjonnie van den Ham
 13. Patrick Marinus (rentree)
 14. Kevin van Mierlo (AZ 2000)
 15. Stijn Gerritsen (rentree)
 16. Edwin Mulder (NEO Borne)

Door: Peter de Kinder