Programma nieuwe voetbalseizoen l VIOD start eerste periode op 26 juni, 2e periode 12 aug

DOETINCHEM – Afgelopen dinsdagavond is VIOD gestart met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Hoofdtrainer Jan Lorsé heeft drie trainingen en één oefenwedstrijd op het programma staan tijdens de 10-daagse trainingsstage.

De selectie van VIOD is fors uitgebreid. Naast de nieuwkomers Dion Teloh (spcl. Silvolde), Victor Steinhauer (MvR) en doelman Daniel Spaink (DZC`68), is voormalig speler van Gendringen en SDOUC Ferhat Delioglu als gastspeler uitgenodigd. Naast de O19-spelers Len Derks, Ian Bruijs en Ryan Chevalking, zal ook jeugdspeler Mats Verlaak na terugkomst van zijn vakantie bij de selectie aansluiten. Voormalig 1e elftal-speler Kevin Bischoff is de nieuwe assistent van Jan Lorsé, die Manfred Wieben vervangt. Wieben zal zich meer met organisatorische zaken rondom het eerste elftal van VIOD bezig houden, zoals het trainingskamp medio januari 2019 op Marbella.

Vanavond en a.s. dinsdag staan nog twee trainingen op het programma. Tenslotte wordt op donderdag 5 juli een oefenwedstrijd gespeeld tegen zaterdagclub DZSV uit Dinxperlo. Hierna krijgen de spelers vrijaf en moeten zich op zondagmorgen 12 augustus opnieuw melden voor het vervolg van de voorbereiding van het voetbalseizoen 2018-2019. De KNVB maakt op vrijdag 13 juli de indelingen bekend voor de nieuwe amateurvoetbalcompetitie. Later die maand volgt de poule-indeling van de 1e Bekerronde. In de 2e week van augustus wordt het speelprogramma van de competitie bekend gemaakt. VIOD speelt aankomend seizoen in de 2e klasse van het zondagvoetbal.

Voorbereidingsprogramma van vv VIOD Doetinchem:

 • Dinsdag 26 juni: 1e training
 • Donderdag 28 juni: 2e training
 • Dinsdag 3 juli: 3e training
 • Donderdag 5 juli: Oefenwedstrijd VIOD – DZSV om 20:00 uur
 • Zondag 12 augustus: herstart voorbereiding
 • Zondag 19 augustus: Oefenwedstrijd FC Winterswijk – VIOD om 12: 00 uur
 • Zaterdag 25 augustus: Oefenwedstrijd VIOD – DVC`26 om 18 :00 uur
 • Zondag 2 september: Bekerronde 1e wedstrijd
 • Zondag 9 september: Bekerronde 2e wedstrijd
 • Zondag 16 september: Bekerronde 3e wedstrijd
 • Zondag 23 september: Competitie gaat van start

door John van der Kamp

MAAK OOK EENVOUDIG JULLIE PROGRAMMA BEKEND , STUUR PERSBERICHT ONLINE