Ook VV Oeken slachtoffer van faillissement FC SCHALKE 04 AUF TOURNEE organisatie

Vrijdag bereikte het bericht per e-mail dat de organisatie achter de Schalke 04 voetbaldagen faillissement aan heeft gevraagd. Als het goed is heeft iedereen die zich op heeft gegeven hierover ook van de organisatie zelf bericht gehad. Voor vv Oeken komt dit bericht als een grote en vervelende verrassing. 

Vorige week is er nog intensief contact geweest met de organisatie om het deelnemers aantal, de aanpak en de communicatie van eind vorige week door te spreken. Er is toen geen moment sprake geweest van het afgelasten van het evenement of eventuele problemen tussen de organisatie en Schalke 04 als vereniging. Als vereniging zijn wij betrokken geweest in de promotie van het evenement en het faciliteren van het sportpark, de rest van de organisatie ligt bij Schalke 04 Auf Tournee.

Vanuit vv Oeken hebben we vandaag meermaals geprobeerd contact te zoeken met de organisatie en de bij ons bekende personen. Helaas zijn zowel het bedrijf als de medewerkers onbereikbaar. De komende periode zullen wij proberen zoveel mogelijk helderheid te krijgen over het al dan niet vergoeden van de inschrijfkosten door de organisatie. Daarnaast zullen wij als vereniging onderzoeken welke mogelijkheden wij hebben richting de organisator en/of curator.   Door: VV OEKEN