De Graafschap start 1 juli bij SV Westendorp, 12 aug. volgt eerste duel in eredivisie

Doetinchem – De spelers en staf van De Graafschap beginnen de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie op zondag 1 juli in Westendorp. De mannen van trainer Henk de Jong gaan om 11:30 uur het veld op in aanloop naar het seizoen 2018-’19.

In Westendorp stapt de vernieuwde selectie het veld op voor het eerste trainingsmoment in het nieuwe Eredivisieseizoen. Jong en oud wordt vermaakt en uiteraard is er voldoende eten en drinken te verkrijgen. Vorig jaar waren honderden Superboeren aanwezig bij de eerste training.\

Eerste oefenduel: Doetinchemse clash

De eerste oefenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 7 juli, tegen ‘buurman’ DZC’68 (aftrap 18:00 uur). De Doetinchemse clash, die wordt gespeeld op Sportpark Zuid, is het eerste duel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Een mooi moment voor de nieuwe spelers om hun eerste minuten in het blauw-wit van De Graafschap te maken!

De Graafschap start het seizoen in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord, op zondag 12 augustus (14:30 uur). De eerste uitwedstrijd vindt plaats op zaterdag 18 augustus (18:30 uur) tegen NAC Breda.

Klik hier voor het hele competitieschema van de superboeren voor het seizoen 2018-19 

MEER OVER DE GRAAFSCHAP VIND JE HIER