Middenvelder Coen Brouwers (21) nieuwste aanwinst FC Lienden

De 21 jarige Coen Brouwers sluit komend seizoen aan bij de tweede divisieselectie van FC Lienden. De verdedigende middenvelder komt over van vv Gemert


Coen Brouwers is een van nature middenvelder die begon met voetballen bij de plaatselijke club rkvv ELI in zijn geboorte- en woonplaats Lieshout. De jeugdopleiding werd vervolgens bij FC Den Bosch, waar zijn broer Luuk nog speelt, doorlopen. Na zo’n 10 jaar Den Bosch werd in 2015 de overstap naar vv Gemert, dat uitkomt in de zondag hoofdklasse, gemaakt. Al snel werd de beweeglijke speler die de duels niet schuwt een vaste waarde bij de Brabantse ploeg.
Met Gemert werd dit seizoen de nacompetitie behaald. Promotie naar de 3e divisie wist de ploeg echter niet af te dwingen.
De ambitieuze jongeling speelt het liefste op het middenveld maar wordt ook regelmatig in de verdediging ingezet. Na drie seizoenen vv Gemert vindt Coen Brouwers zichzelf toe aan een nieuwe uitdaging op een hoger niveau. Bij FC Lienden wil de inwoner van Lieshout zich bewijzen op het tweede divisie niveau. Voor FC Lienden is Coen Brouwers een welkome aanwinst in de selectie voor het seizoen 2018/’19.
Meer over FC Lienden vind je hier