Tiel – In het duel van de waarheid is de 2-1 niet voldoende om te handhaven in de 2e divisie voor de Tielse formatie.In de blessuretijd was het schot van Resodihardjo dat SVV Scheveningen een promotie naar de tweede divisie bezorgde.TEC was heer en meester over de gehele wedstrijd. Na rust hing 3-0 in de lucht. Maar doordat de scheidsrechter en zijn assistent niet attent waren kon de verdediger de omhaal van Robbie Holder met de hand tegen de lat tikken.  Zie video. 

In de eerste helft scoorde eerst middenvelder Vinnie Vermeer voor TEC de 1-0. Daarna vlak voor rust schoot Sherwin Grot met een slimme actie het tweede Tielse doelpunt.


Voor het TEC  waren in de tweede helft genoeg mogelijkheden. Tijdens de blessuretijd werd SVV Scheveningen door het schot van Resodihardjo (2-1), en vervolgens ontving TEC doelman Sabastiaan van de Stam  rood en kon vertrekken nadat hij aan de noodrem trok. Penalty in de extra tijd werd door reserve doelman Teurlinx knap gestopt. TEC degradeert daarmee naar de 3e divisie.