NC: Roda Boys blijft 2e klasser na nederlaag bij SVL (FOTOREEKS)

LANGBROEK – Roda Boys is er zaterdag op bezoek bij SVL niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de nacompetitiefinale. Daardoor zullen de manschappen van trainer Frank Brands ook volgend seizoen in de tweede klasse uitkomen.

Waar vorige week al bekend was dat Freek van Eembergen en Rik van den Broek niet in Langbroek aanwezig konden zijn, kwam daar voor Brands nog een tegenvaller bij. Ook Richard Palm had zijn prioriteiten anders gesteld. Zodoende kon Brands niet over drie basiskrachten beschikken.

Mede daarom startte Jarno van Vuuren in de spits. Hij scoorde in het met 5-3 gewonnen duel met Oostkapelle  de belangrijke goal en zag zich daar zaterdag voor beloond worden. Ook tegenstander SVL had er in de eerste ronde van de nacompetitie een doelpuntrijk schouwspel van gemaakt. Met 5-4 wisten ze Brederodes na verlenging te verslaan.

Gezapig
Het was daarom ook de verwachting dat de confrontatie tussen beide clubs een spektakelstuk zou gaan worden. Maar niets bleek minder waar. Onder het toeziend oog van onder andere Kees Jansma legden SVL een Roda Boys een gezapige eerste helft op de al even belabberde kunstgrasmat in Langbroek neer. SVL kwam daarin na iets meer dan een kwartier al op voorsprong. Rob van Eem kopte een hoekschop strak binnen. Lees verder

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Gerald van Zanten
Tekst: Martin van Hemert

Stand in deze klasse hier